CONTACT - GRATIS DINER VOOR 2 PERSONEN - ACTIES - CADEAUBON
   
  HOMERESTAURANTLUNCHSPECIALITEITENA LA CARTEAFHAALBUFFETCATERINGSPAARKAARTENKORTINGENKERSTMENU

Onbeperkt genieten - NIEUWE LOPEND BUFFET KAART !

NIEUWE CATERING MOGELIJKHEDEN


Golden Garden, verrassende specialiteiten.

AMC Menu (7 gangen)
  
De topper onder de specialiteiten van onze kaart. Gegarandeerd 2 tot 3 uur eetplezier. De gerechten worden voor u aan tafel bereid, met vuur !!!

Chinees Fondue (Hot-Pot)(Min. 2 personen, 25€ p.p.)
  
Een eeuwenoude Chinese traditie welke meer als 1000 jaar geleden onstaan is in de provicie Szechuan. De Chinese fondue is ook bekend onder de naam "hot-pot". De "pot" waarin gefondued wordt heeft 2 delen bouillon, te weten een pikante en een neutrale. Golden Garden kan u met trots dit arrangement aanbieden, welke uniek is in deze regio. De fondue is voor minimaal 2 personen en u kunt onbeperkt eten voor 2 en een half uur.

Verrassings Menu (5 gangen)
De chefkok bereidt voor u een onverwacht verrassend menu.

Oriëntal Kanton Diner (3 gangen)
Dit gevarieerd menu bestaat uit overheerlijke Cantonese gerechten, geselecteerd door de chefkok. Dit diner wordt compleet gemaakt door een ti-pan met Varkenshaas in zwarte bonen saus.
Voor dit menu wordt uitsluitend gebruik gemaakt van traditionele kruiden uit de provincie Kanton.

Combinatie a la chefkok
Speciaal voor grotere gezelschappen is er een combinatie a la chefkok. Deze combinatie bevat maar liefst met 7 schotels welke 9 gerechten bevatten, voor ieder wat wils !!!
Deze combinatie is voor gezelschappen vanaf 6 personen, welke u zelf kunt aankleden met voor- en nagerechten naar eigen keus.

De Ti-pan
Tipan gerechten worden aan Uw tafel geserveerd op een hete gietijzeren schaal, zodat u de smaak van de ingredienten op zijn best proeft. Wij kunnen u 7 soorten Ti-pan gerechten serveren. Eet smakelijk!

 


Golden Garden
Kastelenplein 88
5653 LR - Eindhoven
info@goldengardeneindhoven.nl
Tel:040-2525550

Geopend van: ma t/m do 11:00 tot 21:00 en vr t/m zo 11:00 tot 21:30