CONTACT - GRATIS DINER VOOR 2 PERSONEN - ACTIES - CADEAUBON
   
  HOMERESTAURANTLUNCHSPECIALITEITENA LA CARTEAFHAALBUFFETCATERINGSPAARKAARTENKORTINGENKERSTMENU

Onbeperkt genieten - NIEUWE LOPEND BUFFET KAART !

NIEUWE CATERING MOGELIJKHEDEN


Sparen voor lekker eten.

Gratis Oriental Diner voor 2 personen

Wanneer U regelmatig bij ons op bezoek komt, dan weet U dat wij alle mogelijke moeite doen om U steeds nieuwe verrassingen voor te schotelen; immers Golden Garden maakt er een erezaak van om goed voor U te zorgen!!
Door Uw trouwe belangstelling is het mogelijk onze kwaliteit en service nog meer uit te breiden. Wij vinden dan ook dat vooral de vaste bezoekers daar van moeten profiteren.

Golden Garden heeft 2 spaarprogramma's !

Voor de afhaalklanten hebben wij de spaarkaart die sneller vol is dan u denkt. Bij besteding van elke 5 euro ontvangt u een zegel. Bij inlevering van een volle spaarkaart krijgt U een Oriental Diner voor 2 personen aangeboden. Dit Oriental Diner zal vol verassingen zitten die U niet snel zal vergeten.

 

 

Voor de trouwe restaurantbezoekers hebben wij onze trouwe klantenkaart welke u tijdens uw bezoek aan ons restaurant aageboden kunt krijgen. Na 10 keer bij ons a la carte gegeten te hebben bieden wij U een Oriental Diner voor maximaal 2 personen aan. Dit gaat sneller dan u denkt en zo ziet U maar weer dat Golden Garden gewoon beter voor U zorgt.

 

 

 

 
Golden Garden
Kastelenplein 88
5653 LR - Eindhoven
info@goldengardeneindhoven.nl
Tel:040-2525550

Geopend van: ma t/m do 11:00 tot 21:00 en vr t/m zo 11:00 tot 21:30